Deze lunch laat je wens uitkomen

Dit is niet zomaar een lunch, maar wel zonder poespas!

Tijdsduur: 10 min.

Vrij van: Tarwe*, Suiker, Koemelk, Lactose

lunch

Benodigdheden

– Volkoren spelt(desem)brood
– Champignons
– 1 avocado
– Romaanse sla
– Rucola
– 1 tomaat
– Himalaya zout of Keltisch zeezout
– Zwarte peper
– Komijn
– Extra Virgin kokosolie

Gaar de champignons op laag vuur in extra virgin kokosolie, voeg wat zwarte peper en Himalaya zout of Keltisch zeezout toe. Gebruik één groot blad Romaanse sla en een handje vol Rucola om je spelt(desem)brood mee te versieren 🙂 Leg de champignons er op en versier het met sappige, rode tomaten. Besprenkel een halve avocado met komijn.

Optioneel: +10 min. – Grill enkele schijfjes aubergine met verse rozemarijn. Blancheer je alfalfa of andere kiemgroenten voor max. 2 minuten et voilà, een sierlijke & supergezonde topping.

Geen poespas. Klaar is Kees!

bijzonderelunch
Zwarte peper champignons met komijn avocado, tomaat op rucola, Romaanse sla en speltbrood.

Bijzonder?

Rode, sappige tomaten wakkeren passie aan, vergezeld van champignons en zwarte peper voor een pittige aarding. Groene bladgroenten weerspiegelen liefde en zijn rijk aan Ki/Qi/prana. Vruchtbaarheid, potentie en vitaliteit haal je uit kiemgroenten. De donkerpaarse aubergine stimuleert open-mindedness en rozemarijn verzekert stabiliteit. Voorzie jezelf van kracht en optimisme met een geelgroene Avocado.

Wees je bewust van deze eigenschappen als je het klaarmaakt. Eet het op en je voelt je meteen aangevuld met alle bovenstaande eigenschappen. Je bent wat je eet, toch? Dus doe een wens en pas je lunch er op aan. Speel met kleuren en integreer positieve affirmaties in je voeding. It works!

Probeer het eens en laat het weten 🙂 #AquarianStyleLunch

* Spelt is een oergraan uit de tarwefamilie. Echter, over het algemeen wordt spelt veel beter getolereerd en zorgt het minder vaak voor allergische reacties.

P.S.: Pluk nooit paddenstoelen zonder kennis ervan 😉

Save

Save

Save

Save

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *