Disclaimer

Inhoudelijk

De artikelen op Aquarianstyle.nl zijn door mij geschreven, indien anders aangegeven. De bronnen die ik bij artikelen gebruikt heb, zal ik zoveel mogelijk vermelden. Indien er geen bronnen vermeld zijn bij artikelen, mag je ervan uitgaan dat ik deze uit eigen kennis, ervaring of intuïtief geschreven heb of  dat het om algemeen bekende uitspraken gaat waarvan het niet duidelijk is wat de oorspronkelijke bron is. Rechten kunnen niet ontleend worden aan de inhoud op Aquarianstyle.nl.

Echter, ik ben niet aansprakelijk voor de correctheid van de inhoud van artikelen of pagina’s, noch voor de inhoud op sociale netwerken van Aquarianstyle.nl. Daarnaast bieden Aquarianstyle.nl en de sociale netwerken van Aquarianstyle.nl geen diagnosticeringen, noch medisch advies en zijn ook geen vervanging van medisch advies.

Voor medisch advies dient er te allen tijde contact opgenomen te worden met een arts.

De oorspronkelijke afbeeldingen die ik gebruik voor logo’s, artikelen en pagina’s van Aquarianstyle.nl hebben het Creative Commons Public Domain (CC0) label en zijn dus vrij van auteursrechten, indien anders aangegeven. Daarom heb ik het recht om deze afbeeldingen te gebruiken, te bewerken, de bronvermelding weg te laten en om deze afbeeldingen eventueel voor commerciële doeleinden in te zetten. De bewerkte afbeeldingen van Aquarianstyle.nl mogen echter niet opnieuw bewerkt te worden zonder toestemming.

Persoonlijk

Ik ben geen arts, noch een goeroe en ik beweer ook geen expert te zijn in de onderwerpen waar ik over schrijf. Tevens ben ik niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade dat berokkend wordt door het lezen van artikelen en pagina’s op Aquarianstyle.nl, noch op de sociale netwerken van Aquarianstyle.nl.

Als bezoeker van Aquarianstyle.nl en de sociale netwerken van Aquarianstyle.nl ga je akkoord met deze disclaimer. Tevens ga je als bezoeker akkoord dat de inhoud van deze website en sociale netwerken, zonder vooraankondiging, gewijzigd kan worden.