Over Aquarian Lifestyle

Over Lisa

20161031_010444Mijn naam is Lisa en ik ben de oprichter van Aquarian Lifestyle! Een heleboel over gezondheid, wetenschap, metafysica en reizen vind ik super interessant. In 1992 ben ik als half Kaapverdiaanse en half Surinaamse in Haarlem geboren op het moment dat de zon in het sterrenbeeld Waterman stond.

In 2010 ben ik na het gymnasium Farmaceutische wetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn doel was namelijk om mensen te genezen. Echter, halverwege mijn studie besefte ik mij dat ik toch maar niet in de Farmaceutische industrie wilde gaan werken. Het laboratoriumwerk vond ik leuk, maar het idee van medicinale blockbusters maken voor symptoombestrijding met synthetische middelen zat mij niet lekker. Ik besloot om toch mijn bachelorstudie af te maken en daarna even iets anders te gaan doen: lekker reizen!

Voor twee maanden ben ik in 2015 alleen door Indonesië gaan backpacken. Daar heb ik kennis gemaakt met Qi Gong, Deeksha, Tibetaanse, Hindoe en Sjamanistische meditatietechnieken. Tijdens mijn reis heb ik veel inspiratie opgedaan en besloot ik de studie Medische Basiskennis CPION te gaan volgen. In juli 2016 heb ik die afgerond en ben ik in juli 2017 afgestudeerd als  Orthomoleculair therapeut bij Stichting Educatie Atrium Innovations in Almere.

Als parttime baan geef ik sinds 2012 persoonlijk advies over fytotherapeutische, orthomoleculaire en homeopathische voedingssupplementen aan klanten in gezondheidswinkels. Mijn focus ligt op het doen wat mij fascineert en dan brengt de toekomst mij het juiste 🙂


Over Aquarian Lifestyle

aquarianlogo4

Aquarian Lifestyle is een online platform dat de brug slaat tussen Wetenschap & Metafysica, waarbij de Reguliere geneeskunde verbonden wordt met de Holistische, complementaire geneeskunde. Tevens verbindt Aquarian Lifestyle ratio met intuïtie en vertegenwoordigt dus beide uiteinden van het spectrum. Het is 2017, dus waarom niet allebei? Ze vullen elkaar perfect aan. Zonder elkaar zijn ze niet compleet en functioneren ze niet goed.

Ieders visie is belangrijk, aangezien we samen leven en niet zonder elkaar zouden kunnen bestaan. Daarom staat een symbolische Waterman levensstijl voor interactieve uitwisseling van informatie, waarbij iedereen gelijkwaardig is. Van elke levensvorm valt namelijk wat te leren.

Aquarian Lifestyle hecht daarom veel waarde aan jouw reactie met jouw mening of visie. Zo wordt alles van verschillende perspectieven belicht. Dan worden wij allemaal een beetje wijzer en helpen we elkaar!

Bewaren

Save

Save

Save