Welkom op Aquarian Lifestyle!

Wat leuk dat je Aquarian Lifestyle bezoekt 🙂

Ik wil gelijk iets waardevols met je delen:

De vlinder weerspiegelt verschillende cycli in het leven en staat symbool voor ontwikkeling en transformatie. In het stadium van het eitje ontstaan er allemaal ideeën in je waar je enthousiast van wordt. Wat zijn het er veel… Maar welke zullen zich in de werkelijkheid gaan manifesteren?

bubbles-852534_640

Omdat je blijft doorzetten, ontwikkel je je tot een rups. Je bent er dan klaar voor om de ideeën vorm te geven en er wat mee te gaan doen. Een mooie, innerlijke transformatie vindt er dan plaats in je cocon. Zodra je ontpopping je genoeg klaargestoomd heeft, breek je het schild, sprijd je je kleurrijke vleugels, ontdek je een nieuwe, oneindige dimensie en deel je je ideeën, visie en ervaringen met de wereld om je heen.

Net als Waterman behoort de vlinder tot het element lucht. Go with the flow en de juiste informatie zal uitgewisseld worden, waardoor alles op het juiste moment in elkaar over loopt. Laat je verassen door het onverwachte. Hetgeen wat je nog onbekend voor je is, is namelijk hetgeen wat jou zal verrijken.

aquarianstylenl4

Welkom op Aquarian Lifestyle! Op dit platform zul je uiteenlopende artikelen vinden over voeding & gezondheid, de wetenschap en ontwikkelingen omtrent kruiden & geneeswijzen, metafysica en reizen.

Vind je dat ook allemaal interessant? Lees dan graag ook de disclaimer en het reactiebeleid. Je zult merken dat naarmate de tijd vordert Aquarianstyle.nl zich als een vlinder verder zal ontwikkelen en subtiele veranderingen zal ondergaan.

Meer informatie over Aquarian Lifestyle lees je hier en kun je ook in de menubalk vinden onder het uitklapbare kopje “Info”.

Enjoy!

- Lisa

Lisa

Lisa

Mijn naam is Lisa en ik heb Farmaceutische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben Orthomoleculair therapeut en combineer mijn opgedane kennis met Holistische geneeswijzen.
Lisa
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel artikel door je aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *